Het Hoekpunt

Welkom op het Hoekpunt! Een gezellige en rustige werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier mag je jezelf zijn en je talenten ontdekken en tot bloei laten komen. Sprankelen noemen we dat!  

Van betekenis zijn

Deelnemers en begeleider lachen

Veel lol maken! Daar zijn we goed in bij het Hoekpunt. Want dat werkt gezellig en ontspannen. Elke werkdag is Het Hoekpunt geopend. Alle deelnemers kiezen een activiteit die bij hem of haar past: verven, bakken, aan het werk voor één van onze klanten. Maar het belangrijkste is dat de deelnemers van betekenis mogen zijn. Een ander helpen, een heerlijke brownie bakken voor een bestelling of een tekening maken om onze muur op te vrolijken.

Bakkerij

Deelnemers in de keuken aan het bakken

We staan heel graag in de keuken om taarten, brownies en cake te bakken. Je kan ze vinden in ons assortiment. Onze favoriet is 'n doosje vol: een brownie of boterkoek die gewoon de brievenbus kan. 

We bakken ook grote plaattaarten op bestelling. Die passen niet door de brievenbus. De plaattaarten kan je na afspraak bij ons ophalen in Bergschenhoek.Atelier

Deelnemer met feestmuts op

We maken van elke dag een feestje met onze kleurrijke vlaggenlijnen en unieke kaarten. Natuurlijk door ons zelf ontworpen en gemaakt. De vlaggenlijnen en kaarten zijn ook te bestellen op onze website. De tekst en  kleur kan je zelf aangeven. Alles wordt op maat gemaakt. Leuk voor bijvoorbeeld een geboorte of jubileum! Welk ontwerp kies jij?

Bekijk hier alle mogelijkheden 

 

 

Stichting Sprank

Stichting Sprank

Het Hoekpunt is onderdeel van Stichting Sprank.
De naam zegt het al: bij ons sprankelt het! Wij zijn mensen die met grote betrokkenheid ons werk doen. Dat komt omdat wij geloven dat God een doel met ons werk en ons leven heeft. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Sprank heeft 30 woningen en meerdere dagbestedingen verspreid door Nederland. Het Hoekpunt is daar één van.

Lees meer op www.stichtingsprank.nl